Nostradamus szellemi tanításai
Nostradamus szellemi tanításai

Nostradamus szellemi tanításai

ÉGI üzenetek sorozat első könyve

egyéb információk

Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 268 oldal
Kötés: Ragasztókötés
Méret: 210x148
Súly: 360 g
Kiadvány nyelve: magyar
ISBN 978-963-89059-0-1

A könyv tartalmáról röviden: Közvetítő médiumának kezén keresztül Michel Nostradamus szelleme e könyvben szellemi tanításokat ad át, melyben bemutatja az égi életet és részletesen ír földi megtestesülésében egykoron átélt tapasztalatairól. Saját példáján keresztül mutatja be a szeretet mindent átható törvényét. Bár utal a jövő történéseivel kapcsolatos eseményekre, nem jósol.

Nostradamus magyarázataiból és az egyes fejezetek elején található magánbeszélgetésekből azt is megtudhatjuk, hogyan fejlesztik az író médium képességeit, és hogy milyen formában történik az Univerzumból lesugárzott tanítások átadása. Egyedi hangvétele és kedves történetei melegséget sugároznak. Az ember oly értékekre lelhet a könyvanyagban, melyek közelebb vihetik az égi világunkhoz és létünk lényegének megértéséhez. Betekintést kapunk arról, hogy az angyali erők hogyan segítenek bennünket a fejlődés útján.

A Nostradamus nevet sokan ismerik, és gyakran azonosítják jövendőmondóként elhíresült jóslatai miatt. Azt már kevesebben tudják, hogy korának egyik leghíresebb és elismert gyógyítója volt. Erről és még sok más érdekességről olvashat, aki kézbe veszi Michel Nostradamus és földi médiuma rendhagyó írását.

Nostradamus nem jósol, csak felhívja a figyelmet a változásokra, amik esetleg bekövetkezhetnek a közeljövőben. Ez a mondat akár a könyv címe is lehetett volna. A tanítások, melyeket közvetve ad át, tanmesék. Tanmesék a szeretetről, a változásokról, és mindarról, ami a Földön létezhet és elkövetkezhet. Michel Nostradamus lélek mesél a szeretetről, és nem jósol borzalmakat, mert azt már tapasztalhattuk. Ebben az írásban arról beszél, hogy változzunk meg a szeretet felé, mert a változásokat csak szeretetből élve tudjuk kibírni és elviselni. Isten küldötteként jött közénk egykoron, és most is, de a mostani látogatásait lélekszinten teszi, és médiumi írásokban adja át a mondandóját. Minden írása arról szól, hogy az elmét változtassuk meg, hogy ne anyaghoz kötődést éljünk meg, ne az örömöket hajszoljuk, és ne romboljuk a lelkünket, mert a lélek azért vállalt leszületést, hogy fejlődjön, hogy tisztuljon, és nem utolsósorban hogy karmikus vállalásokat beteljesítsen – legyen az jó élet, vagy szenvedtető élet. Mindig azon múlik, hogy milyen hibákat kell kijavítanunk, milyen kapcsolatokat kell helyrehoznunk ahhoz, hogy a léleknek a felső életben ne legyenek szeretetlenségben megélt kötései.

„A gyűlöletet változtassátok át szeretetté, mert a gyűlölet lélekszinten nagyon fájdalmasan érinti a lelket, és a lélek sokkal többet szenved ezen érzésekkel, mint a Földön élve az ember.” Mondja, és még azt is hozzáteszi, hogy: „Az elme játéka minden rossz, és minden, ami nem a szeretetből fakadó, blokkolja a lélek felemelkedését. Ezek a blokkok nem engedik át a fényvilág küszöbén a lelket, és akkor hiába élt már a legfelső szinten leszületése előtt, oda nem tud hazatérni. Csak a megtisztult lélek tudja elviselni azt az energiahatást, ami odafent van. Akkor a léleknek újra leszületéseket kell megterveznie, hogy kijavítsa az újra elkövetett hibáit. Újra megpróbáltatásokon és megtapasztalásokon kell átesnie, hogy megtisztítsa elméjét, hogy ne az anyag bűvöletében éljen, hanem a szeretet nevében.”

Michel Nostradamus hol egyes szám első személyben, hol egyes szám harmadik személyben beszél magáról, hiszen számára ezen élete csak egy a sok megélt élet közül. Hozzánk szóló meseszerű, ám messzemenőkig a megtörtént valóságon alapuló történeteit jelen szellemi létének magaslatából szemlélve tanít és szövi bele a mindenséget is átható szeretet törvényeket elbeszéléseibe, mindannyiunkat fejlődésre és változásra ösztönözve. Nostradamus nem jósol, de előre vetíti a Földet és bennünket érintő változásokat és tanít, hogy hogyan ragadhatjuk meg az utolsó esélyt, ami még változást hozhat, hogy korábbi életének eddig be nem teljesült jóslatai helyett egy szebb jövő valósuljon meg. Mindennek nyitja a szeretet. Mikor magázva szólít meg bennünket, ezzel is tiszteletét kívánja kifejezni olvasói számára.

Az olvasóból résztvevő válhat. Csak ne félj megnyitni a szíved. Ezen az úton a cél maga az utazás, melyben minél előbbre jár valaki, annál több „csodát” fedezhet fel maga körül. Az út nyitott mindenki számára. Mindenkinek a maga útját kell végigjárnia, a maga módján. Bármikor tehetünk lépéseket, hogy jobbá, szeretetteljesebbé váljunk, de a megpróbáltatások súlya alatt sajnos vissza is csúszhatunk. Mindig csak felfelé tartsunk. Ez a szív hangja, a lélek hangja, amit szellemünk sugall és nem, amit elménk diktál.

Örömhír azok számára, akik ismerik a korábban megjelent könyvet, hogy újabb fejezetekkel, kimaradt írásokkal és magyarázatokkal egészült ki.

Ha szeretne többet megtudni, olvasson bele a könyv elektronikus bemutatójába a borító képére kattintva!