Olvasói élmények
Simonné Éva Nyíregyháza az ÉGI üzenetek sorozatról

„Miért szeretem az Égi üzentek sorozat könyveit?

Mert egy Tiszta Forrásból, a Teremtőtől kapott tanítások, üzenetek jutnak el az önmagát kereső lélekhez Melinán keresztül.”

„Ráébredtem, hogy bármit megteremthetek, magamnak csak tudnom kell, hogy igenis teremtő erővel rendelkezem, de nem csak én, hanem bármelyik más lélek a földön, s az, hogy földi testben vagyunk nem akadály. Egyik legfontosabb dolog, hogy higgyek magamban. A HIT önmagamban sok mindenen átsegít.

A sorozat könyveit olvasva, úgy érzem visszataláltam arra az útra, amelyről korábban elkanyarodtam, de újabb esélyt kapva ismét ráléphetek, és a test – lélek – szellem egységében harmóniában élhetem tovább életem mindennapjait, teljesíthetem a vállalt feladataimat szeretettel átitatva.«...” Elolvasom az egész írást »

Csúri Anna Hevesaranyos az ÉGI üzenetek sorozatról

„Lehetünk bármily kemények, akarhatjuk a magunk igazát, úgyis eljön a pillanat amikor egy mondat, egy festmény, egy zenei élmény eltalál és megnyílunk magunk és mindenki előtt. Az Égi üzenetek ilyen írások. Mindenkit megtalál egy történet, egy mozzanat, egy mondat, amitől beindul a tisztulás, potyogni kezdenek a könnyek. Mindenki találkozik elfelejtett önmagával, szeretett lelkével és emberi gyarlóságával. Az Égi üzenetek lehetőséget adnak az ébredésre, egy tiszta élet felfedezésére. Megnyílva a szeretet előtt és által, az Üzenetek segítenek rálépni arra az útra, ami a miénk, amit vállaltunk és amelyről oly sokszor leléptünk. Az Égi üzenetek szavakon át jutnak el hozzánk a könyvsorozat segítségével, de pusztán a szavak értelmezése nem nyit utat az Üzeneteknek, hiszen »jól csak a szívével lát az ember«...” Elolvasom az egész írást »

Lukács Anikó Budapest a Jézus apa volt és férj című könyvről

„Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik egyedül képtelenek a problémáikat megoldani, én hálás szívvel gondolok Melina médiumra aki segített fél év ideggyógyászati kezelésem után kijönni a gödörből. Azóta is bármi problémám van, Ő mindig nagy segítségemre van. Rengeteg jó barátomat és ismerősömet segített már ki a bajból a bölcs tanácsaival. Hálás szívvel gondolok rá, hogy fél év után teljesen elhagyhattam a gyógyszereket, és teljes értékű emberként élhetem az életemet. Nélküle ezt nem tudtam volna megtenni, éppen ezért ha problémám van a JÓ ISTENT ÉS AZ ÉGI SEGITŐIMET kérem, ahol mindig meghallgatást találok. Köszönet ezért MELINA médiumnak! Sok szeretettel, Lukács Ani.”

Kristyán Gyöngyi Budapest a Beszélgetek Istennel című könyvről

„Csodás a könyv!!!!!! Óriási témakört foglal magába. Nagyon örülök neki. Meghatottan sírok, ahogy olvasom a sorokat. Az Atya Szeretetét érzem végig. Üdv:Gyöngyi.”

Minya Klára Budapest a Jézus apa volt és férj című könyvről

„...Amikor aztán elkezdtem olvasni, igazából nem is tudtam, hogy ki és miért írta. A könyv magától, magáért kezdett el beszélni. Pillanatok alatt a hatása alá kerültem! Az első oldalaktól éreztem, tudtam, hogy Jézus szól a lapjain keresztül, és elvarázsolt, magával ragadott. Egyszerű, kedves, szeretetteljes hangja, ahogyan életéről mesélt, a tisztaság, ami belőle áradt, nem tette, nem tehette egy percre sem kétségessé, hogy Ő szól hozzánk itt és most. Ő tanít minket újra, Ő jött el újra közénk, és életének igaz történetét mondja el. Nem az, amiket állított, hanem a szellemisége ragadott meg. Nem tudom, hogyan mondjam el, hogy mennyire éltek bennem a szavai. Boldogsággal töltött el, hogy újra hallhatom a Tiszta Tanítást. Mintha erre szomjazott volna oly régen a lelkem!...Elolvasom az egész írást »

Makai Edit Cegléd a Jézus apa volt és férj című könyvről

„Számomra ez a könyv akkor, amikor először olvastam, a »mindent« jelentette. Szó szerint. Az életben maradást.
Úgy érzem még ma is, hogy ez volt az égi világ karnyújtása felém, hogy megértsem miért élek. Ma is rendszeresen olvasom!”

Kovács Péter Nagykőrös a Nostradamus szellemi tanításai című könyvről

„Kb. 22-23 éves koromban találkoztam először az Égi üzenetek sorozat első könyvének kiadásával, mely Nostradamus tanításai 1998-ban Melina médiumon keresztül. Ezt a könyvet kedves tanítómtól kaptam kölcsön, melynek elolvasása után késztetést éreztem, hogy ezt a könyvet nekem is be kell szereznem, hiszen a sorozat többi kiadványai is tulajdonképpen egy napló, melyet az ember, bármikor és bárhol ha felüti, napi tanításokat, és bölcsességeket kaphat...” Elolvasom az egész írást »

K.M. Budapest a Nostradamus szellemi tanításai című könyvről

„Magam a "Nostradamus üzeneteit" esti levezető olvasmányként forgattam. Az idő éjszakába haladtával mindig nehéz volt letennem.
A kedves Michel minden tanácsa, elmesélt történetei mindig elmélyedésre ösztönöztek. Ezért egy-egy történet elmesélésére többször is visszalapoztam néhány nap elteltével.
A szeretet magától értetődő sugárzása hatja át az egész művet, a földi lét teljességét ebben jelöli meg. Mindemellett az égi és földi kapcsolódást olyan természetességgel adja vissza, hogy az olvasó valóban azt érzékelheti, hogy a vonal másik végéről kapja az útmutatásokat.
Bárki bárhol nyitja is ki a könyvet minden epizód a lelki békét hozza.
Kívánom Mindenkinek, aki a könyvet a kezébe veszi, szolgáljon lelki és testi épülésére.
K.M. ”

Rádi Jenő Kiskunfélegyháza a Jézus apa volt és férj című könyvről

„A könyv, amely megnyitja az emeberek figyelmét, szívét, tudatát, igazi olvasmány azok számára akik útkeresők, úton vannak, vagy már megvilágosodtak, hiszen mindenki talál magának, magához illő gondolatokat, közvetítéseket, történeteket, amiből rengeteget lehet tanulni. A tanítások, közlések, események amelyek e könyvben találhatóak sokat nyújtanak az emberek számára. Igazán ajánlom mindenki számára. Sokat segíthet az életben, a boldogságkeresésben, amely nincs is messze, ott lakozik a szívünkben, az igazi SZERETET, amelyet Isten Atyánk adott nekünk. Ez az amit meg kell találnunk és így már eljuthatunk a keresett boldogsághoz.
Köszönöm szépen e szép, tanulságos történeteket az író Melinának és a kiadónak és kívánom, hogy minnél több emberhez eljusson.
A szeretet fényével ölel mindenkit: Jenci ”